Skenet bedrar ..

Fördomar, uppfattningar och intryck kan resultera i fel slutsatser av oss människor. En människa som vi precis lär känna kan verka gudomlig, och bara allmänt trevlig, men vad som döljer sig under ytan vet vi inte riktigt, ändå väljer vi att förlita oss på vår intution. Det kan vara grannar, skolkamrater, kollegor och varför inte människor på krogen? Alla dessa människor skapar vi en uppfattning om, eller kanske till och med en fördom, fastän vi inte riktigt vet allt om den. Ett fal där skenet bedrog rejält är fallet Josef Fritzl i Österrike. Mannen som låste in sin dotter vid 18års åldern och våldtog henne i 24 år i streck, där hon likaså födde sju barn varav ett dog. Där bedrog skenet både hans fru och hans grannar som uppfattat honom som en tystlåten och väldigt snäll man.

Sedan kan jag inte förstå hur man kan göra något sådant mot sin egna dotter i 24 års tid. Vad är man för förälder som gör något sådant? Vart är världen påväg?

Så folk, låt inte skenet bedra er, va alltid på er vakt mot människorna i dagens samhälle, för snart kan man inte lita på någon alls!

/M



Kommentarer
Postat av: Nicole

Jättebra skrivet!! Ofta är det så att dom man faktiskt litar på är dom som också får skenet att bedra! Och dom som man inte litar på är ofta helt oskyldiga människor!!

2009-03-15 @ 20:52:42
URL: http://nicnors.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0