Ojoj!

Ajabaja, på både mig och Sandra som knappt (läs inte alls) uppdaterat, men båda har mycket just nu! Jag har en tenta som kommer upp på onsdag, wiiie (not) .. och Sandra min har sin student snart, så här är det full rulle!

Tänkte berätta lite om idag, inte för att mycket har inträffat men ändå. Väldigt mycket plugg, allt om EU och deras drivande maktorgan, påfrestande? Javisst! Sedan har jag hjälpt mamma med bakning, då vi ska på 18års fest, hos några nära vänner till familjen. Dock fick jag nöje en stund på kvällen, min söta pojkvän drog sig mot mitt håll, vi satt och pratade och skrattade, livet är bra härligt :)

Nu ska jag nog sova, men jag lovar att jag ska försöka uppdatera imorgon, och sedan kommer det bilder på Söndag, fun or what?


Exakt ett år sedan :) miss the times ..

Nighty night all u precious out there.

/M


att någonting kan vända så fort..

Igår kände jag mig jättestressad för att jag hade så mycket uppsatser att skriva och det var svårt att börja någonstans, men jag började skriva ett arbete tillslut..
Men då hänger datorn sig såklart! Precis när jag ska spara det, den klarade inte av att spara ett dokument.. och självklart är det typiskt mig att jaga upp mig själv så jag blir ännu mer stressad..

Slutade med halsbränna, ont i magen, ledsen och kunde inte somna förrän på flera timmar.
Hade turen att ha linus som muntrade upp mig.. och mamma som erbjöd sig hennes dator :)

Fick höra en tråkig nyhet idag, och jag förstår inte att saker och ting händer så fort,
en stor glädje man har i kroppen kan slå ut en på ett klick och göra en ledsen.
Jag förstår inte

Däremot känner jag att man verkligen ska vara rädd om de man bryr sig om, visa att man älskar dom, visa ens tacksamhet.. innan det är försent. jag älskar min familj, mamma, pappa, johanna & alfons.

träna träna

Äntligen fick jag träffa min älskade vän Marija igår!
Tänkte gå ut och springa efter jobbet igår, men drog iväg ett sms till henne ändå och fråga om hon ville hänga på, och hon hade tid för det! massa saker/hemlisar/skvaller everything som vi ligger efter med..

Tränade även fotboll imorse, och gymmade med syrran & mamma för ett tag sen :)
känns så skönt att träna.. men nu är det plugget kvar - vilket jag hoppar över.

Imorgon tänkte jag ladda upp lite bilder från min studentskiva, både här & facebook.

Nu: duschen.. städa rummet.. SOVA

Long time no .. writing?

Hej där!
Jag vet att jag har varit dålig på att uppdatera, men nu har jag fullt upp, sommarlov snart som ni vet och då är det som stressigast! Har en tenta kvar, sedan är jag leeeeedig, och tro mig det ska bli härligt att få ledighet, bara kunna unna sig själv en egen tid.
Allt rullar på ganska bra här hos mig, dock känner jag mig lite nere .. lite deppig snarare. Tråkigt när jag mår såhär, känner då att jag inte riktigt räcker till, att jag inte duger på något sätt. Sådana dagar då man känner sig "ful, tjock och äcklig" och då citerar jag mig själv. Är det någon annan än jag som känner mig så? Dessa dagar har börjat komma allt oftare och jag mår dåligt på grund av det .. inte vidare bra.

Annars har jag spenderat fantastiska dagar med killen:) saknar honom när jag inte är med honom, men på onsdag blir det biopremiär, filmen Änglar och Demoner, ska bli roligt att se hur den är :)

/M

ursäkta

Ursäkta för dålig uppdatering, supertråkigt..
knappt så jag fått tag i Marija!
Händer så himla mycket i mitt liv just nu att jag knappt hänger med själv..
Jag är i full rulle hela tiden, jag har shoppat massa klänningar, skor etc, gått på massa studentskivor, och för att inte säga det sist hade jag & min klass skiva  lördags! hur kul som helst & lyckat!!
tråkigt att marija inte kunde komma bara :(

Linus har också hunnit ha skiva, å vi har gjort om hemma hos honom till oss, vi har tapetserat & allt möjligt! mm, tapetserat va ordet! haha, blev hur fint och bra som helst..
känslorna svämmar över med kärlek, lycklighet, ledsamhet, stress, men mest av allt.. lyckan av att jag snart tar studenten!

BILDER KOMMER!! :) har tyvärr ingen egen dator längre.. suck..

Dreams made by me ..

Drömmar, ååh vad jag älskar när man har sina drömmar och verkligen vill nå de! Så vill jag nu, jag ska minsann dra mig i kragen och uppfylla min största dröm, att finna ett jobb inom en ambassad! Det har varit min dröm sedan jag började studera, och idag kände jag att det faktiskt inte var så omöjligt som jag trott. Det gäller att hålla fast vid sin dröm och göra vad som helst för att få den uppfylld.

Du måste vara stark och ha den viljan för att fullfölja drömmen! Så stötta mig vettja´:)

/M

valborg

Jag & Linus åkte som sagt iväg till några vänner på fest igår..
superkul hade vi det! :) är dock trött nu för idag..
jag å linus ska göra om ett sovrum här hemma hos honom och ta dt ist..
kul att inreda ;D



when it's real, it's forever

RSS 2.0